food.detik: Kalaupun Tak Diolah, Pisang Ini Tetap Enak dan Legit

food.detik
Detik.com sindikasi 
Compare Hotels

Find great prices for amazing hotels wherever your next destination may be. It's simple to search 100+ sites at once!
From our sponsors
Kalaupun Tak Diolah, Pisang Ini Tetap Enak dan Legit
Oct 10th 2014, 12:10

Jumat, 10/10/2014 19:10 WIB

Olahan Pisang Enak

Maya Safira - detikFood

Index Artikel Ini   Klik "Next" untuk membaca artikel selanjutnya 1 dari 6 Next »  
Foto: Getty Images
Jakarta - Pisang terbagi menjadi beberapa jenis. Salah satunya adalah pisang yang bisa langsung dimakan setelah matang. Pisang ini dikenal dengan sebutan pisang meja. Aromanya harum dan rasanya legit.

Pisang meja memiliki rasa lebih manis bila sudah matang, tanpa perlu diolah terlebih dahulu. Inilah beberapa jenis pisang meja.

Foto Lain

Forum Food

3

This entry passed through the Full-Text RSS service - if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

Media files:
191519_pisangmeja5.jpg (image/jpg, 0 MB)
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions
LihatTutupKomentar